nieuws

FP verbetert luchtkussenverpakkingen

Warehousing

FP International heeft een nieuwe methode ontwikkeld voor verwerking van Novus verpakkingsfolies op de gelijknamige verpakkingsmachine. Een nieuwe perforatie, zorgt ervoor dat deze luchtkussens sneller en eenvoudiger op de gewenste lengte kunnen worden afgescheurd.

FP verbetert luchtkussenverpakkingen
FP international novus

Het Novus Resin Blend foliemateriaal is vervaardigd van Low Density Polyethylene (LDPE) en combineert transparantie met een hoge elasticiteit. Het materiaal wordt door de leverancier FP International geleverd in rollen met een lengte van 381 meter.

   

De Double cushion en Supertube varianten zijn speciaal ontwikkeld voor het opvullen van grote, lege ruimtes, voor het beschermen van hoeken en zogenaamde ‘block & brace’-verpakking.

   

Quilt-Air Large luchtkussens worden toegepast voor het omwikkelen van producten, oppervlaktebescherming en block & brace. Quilt-Air Small wordt ingezet als oppervlaktebescherming en als alternatief voor traditionele noppenfolie.

Reageer op dit artikel