nieuws

Brady toont labelprinter op Macropak

Warehousing

De BMP71 draagbare, thermische transfer labelprinter is één van de paradepaardjes van Brady tijdens de Macropak. Hiermee kunnen veiligheidslabels en -pictogrammen worden afgedrukt.

Brady toont labelprinter op Macropak
Brady BMP71

Bovendien print de BMP71 ook continue labels en is deze volgens Brady geschikt voor verpakkingslabels en voor het afdrukken van barcodes. Deze labelprinter is een doorontwikkeling van de BMP21 en wordt voor het eerst getoond en gedemonstreerd tijdens de Macropak in Hal 09, stand D018.

 

Markeringen

Brady toont verder op deze verpakkingsbeurs ook diverse markeringsoplossingen voor zoneafbakening en logistieke en magazijnidentificatie, die bijdragen bij tot een veilige werkvloer. Ook geüniformiseerde GHS-CLP symbolen voor de classificatie, labelling en verpakking van chemische stoffen en samenstellingen zijn op de stand aanwezig. De nieuwe Europese CLP-wetgeving bepaalt namelijk dat etikettering en identificatie van alle pure chemische stoffen op een éénduidige manier moet gebeuren. De wet wordt van kracht op 1 december 2010. Vanaf die datum worden geen afwijkingen meer toegestaan.

Reageer op dit artikel