nieuws

UTi huurt magazijnruimte op Fokker Logistics Park

Warehousing

Logistiek dienstverlener UTi Nederland huurt 5.850 vierkante meter magazijnruimte in AMB Fokker Logistics Center 3A. De verhuurder van het pand AA Logistics heeft dat bekend gemaakt. Het magazijn is onderdeel van de ontwikkeling van de tweede fase van het Fokker Logistics Park, dat pal grenst aan luchthaven Schiphol.

UTi huurt magazijnruimte op Fokker Logistics Park
UTi huurt magazijnruimte op Fokker Logistics Park

Volgens Dennis van Aalst, managing director van UTi België en Nederland, was met name het goede beveiligingsniveau op het Fokker Logistics Park, een van de redenen om te kiezen voor deze locatie.

 

Vraag distributieruimte

Ook AA Logistics, een joint venture tussen AMB Property Europe en AFBP, een joint venture tussen Delta Development Group, Reggeborgh Groep en Volker Wessels, is enthousiast over de komst van UTi naar dit logistieke bedrijvenpark. Volgens de logistiek vastgoedontwikkelaar neemt de vraag naar distributieruimte rond Schiphol weer langzaam toe als gevolg van de recente positieve berichten over de luchtvrachtgroei.  

 

Betrokken makelaars

Op het Fokker Logistics Park zijn onder andere logistieke dienstverleners als Schenker, DHL, Kerry Logistics en Agility gevestigd. Bij het aantrekken van UTi traden voor AA Logistics CB Richard Ellis en Schipholland op als makelaars. DTZ Zadelhoff Logistics trad op als makelaar voor UTi.

Reageer op dit artikel