nieuws

Jaguar Land Rover verlengt Europees contract met CHEP

Warehousing

Het prestigieuze automerk heeft zijn contract verlengd met pallet- en containerpooler CHEP. Jaguar Land Rover zal de kleine KLT Full Service kratten en de grote opvouwbare FXC Managed Service kratten van CHEP blijven gebruiken. CHEP levert deze diensten sinds 2000 aan Jaguar Land Rover.

Jaguar Land Rover verlengt Europees contract met CHEP
Jaguar Land Rover

Het gebruik van de containers die in de supply chain steeds hergebruikt worden, heeft – naast kostenreductie – belangrijke voordelen op het vlak van het milieu vergeleken met het systeem van wegwerp verpakking.

 

Deze contractverlenging ligt volledig in lijn met de strategie waarbij de autobouwer de impact van zijn activiteiten op het milieu wenst te beperken.

 

CHEP zal materiaal blijven aanleveren aan de Britse fabrieken van Jaguar Land Rover in Halewood, Solihull en Castle Bromwich.

 

 

 

Reageer op dit artikel