nieuws

Intersnack sluit palletcontract met CHEP

Warehousing

Palletpoolorganisatie CHEP heeft een driejarig contract afgesloten met Intersnack (UK), de tweede Europese leverancier van snacks en noten. Dit houdt 20.000 extra palletbewegingen in.

Intersnack sluit palletcontract met CHEP
CHEP poolpallets

Intersnack maakt gebruik van de ‘Managed Recovery Services’ van CHEP, een verbeterde dienst voor palletpooling waardoor zowel het aantal bewegingen van vrachtwagens als de CO2-uitstoot van de bedrijfactiviteiten worden teruggebracht. Met deze dienst worden de lege pallets door CHEP opgehaald en naar de leveranciers van Intersnack gebracht. Op hun beurt gebruiken deze bedrijven de pallets om hun producten aan Intersnack te leveren.

 

Continuering

CHEP was al een partner van de twee bedrijven uit dezelfde sector – Union Snacks in County Durham en Imperial Snacks in Wolverhampton – voordat deze door Intersnack werden overgenomen. CHEP behield deze klanten en verwierf een bijkomend contract voor de vestiging in Corby. In de afgelopen drie jaar kende Intersnack, in het Verenigd Koninkrijk, een sterke groei, die vooral te danken was aan acquisities. Nu heeft het naar eigen zeggen ongeveer 50 procent van de markt in handen in de notensector.

Reageer op dit artikel