nieuws

Ghazal wordt hoofd Noord-Europa bij ProLogis

Warehousing

Joseph Ghazal heeft zijn functie als senior vicepresident van ProLogis Benelux verruild voor de functie hoofd van Noord-Europa. Hij vervangt daarmee Christian Bischoff, die het bedrijf heeft verlaten om andere uitdagingen aan te gaan.

Ghazal wordt hoofd Noord-Europa bij ProLogis
Ghazal Prologis

Joseph Ghazal (foto) werkt al meer dan acht jaar bij ProLogis, aanbieder van distributiefacaliteiten. Voordat hij zich bij het Benelux-bedrijf voegde, was hij senior vicepresident van ProLogis in het Midden-Oosten, waar zijn verantwoordelijkheden onder andere landverwerving, built-to-suit projectontwikkeling en beheer van ProLogis’ state-of-the-art logistiekparken in de regio omvatten, evenals het onderhouden van relaties met belangrijke regionale en wereldwijde klanten. Daarvoor was hij vicepresident van ontwikkeling voor ProLogis’ Zuid-Europese regio, waar hij zowel inventaris als built-to-suit projecten leverde aan logistiekbedrijven, de detailhandel, fabrikanten en andere ondernemingen met grootschalige distributiebehoeften.

 

Ghazals ervaring in de sector omvat hoogwaardige expertise in projectontwikkeling, planning, locatieselectie, ontwerp en bouwmanagement. Hij heeft een MBA-diploma van het EAP (ESCP in Parijs), een mastertitel van het ESTP (Parijs) en een diploma in weg- en waterbouwkunde.

 

Philip Dunne, president van ProLogis Europa, over de aanstelling: "Het is me een groot genoegen om Joseph Ghazal de functie van hoofd van Noord-Europa te kunnen geven. Hij kent de regio goed en heeft de afgelopen acht jaar bij ProLogis consistent uitstekende resultaten geleverd. Ik kijk ernaar uit om nauwer met hem samen te werken in deze functie. Samen zullen we ons bedrijf verder blijven uitbreiden in Noord-Europa, waar onze focus ligt op het leveren van duurzame distributieoplossingen aan onze klanten, het voldoen aan hun onmiddellijke behoeften en het helpen bij hun toekomstige bedrijfsplannen. We hebben voor een soepele overgang gezorgd, en deze veranderingen hebben geen invloed op het serviceniveau dat we onze bestaande klanten bieden."

  

ProLogis heeft een portfolio van 11,8 miljoen vierkante meter in 13 landen.

Reageer op dit artikel