nieuws

ProLogis verhuurt 61.400 vierkante meter logistiek vastgoed

Warehousing

Logistiek vastgoedbeheerder ProLogis heeft voor in totaal 61.400 vierkante meter aan leasecontracten afgesloten met vier Europese klanten. Die huren logistiek vastgoed in Zweden, het Verenigd Koninkrijk, Italië en Duitsland.

ProLogis verhuurt 61.400 vierkante meter logistiek vastgoed
ProLogis verhuurt 61.400 m2 logistiek vastgoed

De Duitse logistiek dienstverlener DB Schenker neemt 22.000 vierkante meter in gebruik in het ProLogis Park in Jönköping in Zweden. Gap Inc, een van de grootste gespecialiseerde retailers ter wereld, huurt 21.400 vierkante meter in het ProLogis Park in Stafford in de centrale M6-corridor in het Verenigd Koninkrijk. En dan zijn er nog een niet bekendgemaakte logistiek dienstverlener die 10.900 vierkante meter gaat innemen in Lodi in de buurt van Milaan en het Duitse Wurth Logistik, dat ongeveer 7.200 vierkante meter huurt in Neuenstadt in Zuidwest-Duitsland.

 

Stabilisatie en verbetering

Volgens Philip Dunne, CEO van ProLogis Europa, blijft Prologis marktleider in Europa met een veelzijdige portfolio van modern, goed gelegen, logistiek vastgoed. "We zien nu steeds vaker tekenen dat de vastgoedmarkt zich stabiliseert en verbetert. Deze recentelijk afgesloten leasecontracten tonen aan dat we goed in staat zijn onze klanten te bedienen." ProLogis is wereldwijd actief in de verhuur van logistiek vastgoed. Het bedrijf beschikt over  44 miljoen vierkante meter vastgoed in Noord-Amerika, Europa en Azië.

Reageer op dit artikel