nieuws

Palletshuttle voor drive-in stellingen

Warehousing

Magazijninrichter International Efficiënt Products heeft een nieuw palletshuttle type voor drive-in stellingen. Deze Pallet Traveller 80 kan zonder aanpassingen werken in LIFO en FIFO situaties en is ook geschikt voor koel- en vriesruimtes.

Palletshuttle voor drive-in stellingen
Pallet Traveller 80

De Pallet Traveller 80 van International Efficiënt Products is een radiografisch bestuurd wagentje met een platform dat tot 1200 kg zware pallets in drive-in stellingen verplaatst. Het wagentje heeft een opvallend lage bouwhoogte van 126 mm, zodat maximale ruimte ontstaat voor de lading. Verder zijn de behuizing evenals alle onderdelen uitgevoerd in roestvast staal.

 

Veiligheid

Ten behoeve van de veiligheid is de machine zowel aan de voorzijde en achterzijde voorzien van Led-lampen en een noodstop. De sensoren voor het rijden en stoppen zijn dubbel uitgevoerd.

 

Reageer op dit artikel