nieuws

Kärcher bekent kleur

Warehousing

Kärcher heeft een kleurwissel van geel naar antraciet voor zijn industriële reinigingsmachines doorgevoerd. Tal van apparaten voor professionele vloerreiniging zijn momenteel antracietkleurig. De kleurwisseling is ingegeven door een grootschalig klantenonderzoek.

Kärcher bekent kleur
Karcher bekent kleur

Schrob-/zuigmachines en veeg-/zuigmachines in antraciet zijn kleurneutraal en zijn minder opvallend aanwezig. Daarnaast is de nieuwe Kärcher-kleur minder gevoelig voor vervuiling, wat de reinigingskosten van de apparaten reduceert.

  

Dankzij een kleurondersteunde gebruikersbegeleiding zijn ze bovendien eenvoudig te bedienen en te onderhouden, aldus de leverancier. Geel zijn alle bedieningselementen die nodig zijn voor het reinigingsproces. Lichtgrijs daarentegen is alles wat onderhoud en service betreft.

 

In Nederland wordt de Kärcher Professional Line ook geleverd door Barloworld Intern Transport, dat eind vorig jaar een strategische samenwerking is aangegaan met Kärcher Professional.

Reageer op dit artikel