nieuws

Dossier ‘Basisregels’ van Ronald Mantel stagneert

Warehousing

Het dossier ‘Basisregels voor intern transport en warehousing’ ligt stil. Auteur Ronald Mantel is namelijk tijdelijk uit de running.

Dossier ‘Basisregels’ van Ronald Mantel stagneert
Ronald Mantel

Ronald Mantel startte vorig jaar een dossier ‘Basisregels voor intern transport en warehousing’ met als doel om twintig belangrijke regels op een rij te zetten. "Als je al bijna 25 jaar als universitair docent magazijnkunde en intern transport-systemen regelmatig over magazijn- en fabrieksvloeren mag lopen, dan sla je behoorlijk wat praktijkbeelden in je achterhoofd op", aldus Ronald Mantel destijds.

    

Acht regels paraat

Mantel startte voortvarend en acht regels staan inmiddels in het dossier maar een onvoorziene omstandigheid begin dit jaar gooide helaas roet in het eten. De resterende artikelen met basisregels zulen nu met grotere tussenpozen worden gepubliceerd.

Reageer op dit artikel