nieuws

Distrilog sluit contract af voor Belgische toplocatie

Warehousing

Vastgoedgroep Goodman sluit een negen jaar durende huurovereenkomst af met logistiek dienstverlener Distrilog voor een magazijn in Willebroek. Het nieuwe magazijn is bedoeld om huishoudelijke en verzorgingsproducten op te slaan voordat ze verder gedistribueerd worden in België.

Distrilog sluit contract af voor Belgische toplocatie
Distrilog Goodman

Goodman ondertekent een huurovereenkomst van negen jaar voor 44.969 vierkante meter opslagruimte. De klant is Distrilog, een in België gevestigde logistieke dienstverlener met meer dan  600 medewerkers en actief is op het gebied van opslagbeheer, distributie, logistiek advies, expeditie en oplossingen op het gebied van e-commerce. De opslagplaats ligt volgens de vastgoedbeheerder in de zogenaamde ‘gouden driehoek’, vlak bij de snelwegen A1 en A12, halverwege tussen Brussel, met zijn internationale luchthaven, en Antwerpen, met zijn grootschalige havencomplex.

 

94.512 vierkante meter

Het nieuwe contract vertegenwoordigt een deel van een onlangs gesloten leaseovereenkomst van in totaal 94.512 vierkante meter magazijnruimte die onlangs in België, Nederland en Frankrijk door Goodman is verhuurd. Dit illustreert de toenemende groei en verhuuractiviteit van Goodman in continentaal Europa. De vastgoedbeheerder roemt de zogenaamde ‘gouden driehoek’ van België tussen Gent, Brussel, Antwerpen.

Leo Salaerts, CEO Distrilog: "Zowel de locatie als het gebouw beantwoorden perfect aan onze behoeften".

Reageer op dit artikel