nieuws

Belangstelling groeit voor Veiligste Magazijn

Warehousing

De Prijs voor het Veiligste Magazijn van Nederland mag op warme belangstelling rekenen. Hoewel de inschrijftermijn nog loopt tot vrijdag 2 juli hebben op dit moment zeven bedrijven zich kandidaat gesteld voor de jaarlijkse trofee. De uitreiking is op woensdag 17 november bij Randstad in Diemen.

Belangstelling groeit voor Veiligste Magazijn
Juryinspectie bij Corus

Onder de inzenders tot nu toe zit voor het eerst ook een Belgisch bedrijf. De deelnemende organisaties komen uit totaal verschillende branches: farmacie, chemie, metaalindustrie en apparatenbouw. Opmerkelijk is dat tot op heden geen enkele logistiek dienstverlener zich heeft gemeld.

 

Eerste lustrum voor veiligheidsprijs

De prijs is een initiatief van importeursorganisatie BMWT, opleider VTL, Randstad en Logistiek Magazine. Dit jaar zal de prijs voor de vijfde keer worden uitgereikt. Voorgaande winnaars waren achtereenvolgens:  

 

 

  • DHL Supply Chain in Bergen op Zoom (2006)
  • Intel in Schiphol-Rijk (2007)
  • Caterpillar Logistics Services in Breda (2008)
  • Corus in IJmuiden (2009)

Veiligheidsrapport voor deelnemers 

Bedrijven die zich inschrijven, doen dat niet voor niets. De uiteindelijke winnaar krijgt een prijzenbedrag van 5.000 euro. Maar ook andere deelnemers staan niet met lege handen. Op basis van de inschrijfformulieren selecteert de jury tien bedrijven, die een gratis veiligheidscheck krijgen van ervaren inspecteurs van het CCV. De resultaten van deze inspecties worden teruggekoppeld in een overzichtelijk rapport aan de genomineerden, waarin interessante aanknopingspunten staan om de veiligheid verder te versterken. Alle deelnemende bedrijven krijgen bovendien gratis toegang tot de Dag van het Magazijn op woensdag 17 november 2010. Tijdens dit informatieve congres over veilig en gezond werken in het magazijn wordt bekend gemaakt wie het Veiligste Magazijn van 2010 heeft.

 

Doe ook mee en meld uw bedrijf aan.

Reageer op dit artikel