nieuws

Softwareprogramma analyseert warehouseparameters

Warehousing

Warehouse Analyser 2010. Dat is de naam van een softwareprogramma waarmee snel en eenvoudig complete en krachtige analyses van een warehouse kunnen worden uitgevoerd. het programma is kortgeleden geïntroduceerd op de markt in zowel een volledige als een afgeslankte versie.

Softwareprogramma analyseert warehouseparameters
Softwareprogramma analyseert warehouseperformance

 

Warehouse Analyser 2010 is vooral bedoeld voor logistieke ingenieurs, analisten en consultants. De software ondersteunt hen direct bij de doorvoering van procesverbeteringen, het oplossen van problemen en creatief denken. Tegelijkertijd worden repetitieve handelingen door het programma weg geautomatiseerd. De software wordt geleverd door Wherehows Logistics.

 

Ontwerpmethodiek

De afgeslankte versie bevat 15 profielen die zijn voorgeprogrammeerd. Zij leggen het complete warehouseproces bloot. Tot de profielen behoren ordersamenstelling, productvraag, voorraadniveaus en activiteitsplanning. De volledige versie beschikt daarnaast over performance-, pricing- en planningmodules. Die ondersteunen de gebruikers bij de analyse van allerlei parameters en het optimaliseren van uitvoering, besturing en inrichting volgens de SLIM Warehouse ontwerpmethodiek.

 

Rekenfuncties

Warehouse Analyser 2010 werkt stand-alone en kan als add-on aan ieder willekeurig WMS worden toegevoegd. Standaardqueries uit het WMS worden automatisch geïmporteerd, waarna met een druk op de knop tal van  rekenfuncties worden uitgevoerd. Daarmee behoren data-analyses met Excel of Acces tot het verleden.

 

Reageer op dit artikel