nieuws

Honeywell introduceert area-imaging scanners

Warehousing

Honeywell introduceert area-imaging scanners
Honeywell Xenon

Honeywell introduceert met de Xenon-reeks, haar zesde generatie draagbare area-imaging scanners. Deze scanners combineren twee technologieën in een apparaat, namelijk: Adaptus Imaging Technology en Omniplanar’s SwiftDecoder decoderingssoftware.

Met de gecombineerde technieken wordt de leestijd verkort en de scanprestaties verbetert. Dit vertaalt zich volgens Honeywell bijvoorbeeld in snellere doorgifte en verwerking van bijna alle typen barcodes. Xenon is ontwikkeld om te voldoen aan de wensen van onder andere medewerkers in de zorg- en retailsector, de productie-industrie en van pakketbezorgers. De scanners zijn beschikbaar in twee handzame modellen: de niet-draadloze 1900 en de met Bluetooth uitgevoerde 1902. Het handzame design van de Xenon maakt langdurig gebruik mogelijk. Het robuuste ontwerp kan tot 50 vallen op beton tot een hoogte van ruim 1.8 meter weerstaan.

 

Barcodes en afbeeldingen

De Xenon gebruikt Adaptus Imaging Technology 6.0 om lineaire barcodes met een hoge dichtheid, 2D-barcodes en barcodes op alternatieve oppervlakten zoals een scherm of mobiel apparaat te lezen. Adaptus biedt eveneens vooruitstrevende mogelijkheden om afbeeldingen op te nemen. Zo beschikt het over auto-cropping en de mogelijkheid om resoluties en filters aan te passen die de afbeelding scherper maken. Deze wordt hierdoor flexibeler en gemakkelijker te integreren in bestaande applicaties. Gecombineerd met de SwiftDecoder software leest en decodeert de scanner gemakkelijker beschadigde en moeilijk leesbare barcodes.

 

Platform

De Xenon wordt eveneens geleverd met Honeywell’s TotalFreedom development platform. Dit verbreedt de functionaliteit doordat applicatie plug-ins voor de verwerking, het decoderen en formatteren van beelden direct op de scanner geladen worden in plaats van op het gastsysteem. Daarnaast is het apparaat compatibel met Honeywell’s Remote MasterMind (ReM) scanmanagement software. Dit voorziet in een snelle en gebruiksvriendelijke oplossing voor IT-beheerders die alle scanners in hun netwerk vanaf één remote locatie willen beheren. Gebruikers kunnen hierdoor taken uitvoeren zoals het volgen van bezittingen en software-upgrades.

 

Reageer op dit artikel