nieuws

Van Riet neemt ULS Logistics Systems over

Warehousing

Van Riet Material Handling Systems in Nieuwegein is de nieuwe eigenaar van ULS Logistics Systems in Ede. Met deze overname wil Van Riet haar positie op de de Nederlandse markt versterken voor middelgrote systemen, service en uitbreidingen & aanpassingen van bestaande systemen.

Van Riet neemt ULS Logistics Systems over
VanRiet & ULS contractondertekening

Uiterweerd Logistic Systems (ULS) wil ook grotere totaalsystemen in de markt leveren, maar ontbeerde voldoende schaalgrootte. Een aantal belangrijke klanten adviseerden directeur Gerard Uiterweerd (foto, rechts) om deel uit te gaan maken van een groter bedrijf. Door de toetreding van ULS bij Van Riet wordt aan deze voorwaarde voldaan.

 

Autonoom 

ULS is eveneens gespecialiseerd in magazijnautomatisering en levert naast compleet geïntegreerde systemen ook onderhoud, uitbreidingen en aanpassingen op systemen van derden, ULS is sinds kort ook partner van het Duitse psb. ULS blijft volgens directeur Roland van den Bergh (foto, links) van Van Riet onder leiding van Gerard Uiterweerd autonoom werkzaam in de markt. De toetreding van ULS tot Van Riet verhoogt de gemiddelde omzet over de afgelopen drie jaar tot meer dan 21 miljoen euro. Er werken op dit moment meer dan 85 medewerkers bij deze magazijn automatiseerder.

 

Reageer op dit artikel