nieuws

PB-Tec ontwikkelt trekhaak voor Deense karren

Warehousing

Het Westlandse bedrijf PB-Tec heeft een speciale trekhaak voor Deense karren op de markt gebracht. De metalen trekhaak met de naam Traek maakt het mogelijk op een gemakkelijke en veilige manier met de hand twee Deense karren tegelijk te verplaatsen.

PB-Tec ontwikkelt trekhaak voor Deense karren
Trekhaak

Het product is ontwikkeld op verzoek van Van Velthoven Transport uit Kwintsheul, die behoefte heeft aan een snelle en veilige manier van het verplaatsen van Deense karren bij het laden en lossen.

   

Twee karren tegelijk 

De loopafstanden op laad- en loslocaties worden steeds groter en er moet steeds vaker worden gewerkt met minder personeel. Alles komt dus neer op de chauffeur die de handel moet laden en lossen. Met Traek kunnen twee karren op een gemakkelijke wijze tegelijk worden verplaatst.

    

Een ander voordeel is dat de haak de afstand tussen de medewerker en de Deense karren vergroot waardoor men gemakkelijker vooruit kan lopen. Deze rollen hierdoor niet op de hielen van de medewerkers. Op de laadklep van de vrachtwagens blijft de haak aan de karren bevestigd waardoor deze gekoppeld blijven en als één blok blijven staan. Omvallende karren is met het gebruik van Traek verleden tijd, aldus de leverancier.

Reageer op dit artikel