nieuws

Organisator wil groei voor verpakkingsbeurs Empack

Warehousing

Met de lancering van nieuwe beursconcepten en strategische overnames van aanverwante vakbeurzen wil beursorganisator Easyfairs de ontwikkeling van vakbeurzen – waaronder de Empack en Transport & Logistiek – een nieuwe groei-impuls geven.

Organisator wil groei voor verpakkingsbeurs Empack
Easyfairs

De CEO van Easyfairs in Brussel Jean-François Quentin gaat vakbeurzen ondersteunen die potentie hebben om snel te groeien. "Dit willen we bereiken door organische groei, de lancering van nieuwe beursconcepten en strategische overnames van aanverwante vakbeurzen."

Volgens perswoordvoerder Marco de Jong van Easyfairs kunnen dat ook bestaande regionale (logistieke) vakbeurzen zijn. EasyFairs organiseert al diverse vakbeurzen in: België, Colombia, Denemarken, Duitsland, Finland, Frankrijk, Ierland, Nederland, Noorwegen, Oostenrijk, Polen, Rusland, Spanje, Zweden, Zwitserland en  het Verenigd Koninkrijk.

 

Organisatie

Ook organisatorisch zijn er aanpassingen. De Nederlander Cornelien Baijens gaat de Nederlandse vestiging vanuit Oosterhout leiden. De Belg Philippe Willegems krijgt de verantwoordelijkheid over de vestiging in het Belgische Berchem.

 

Combinatie

Op 7 & 8 april organiseert Easyfairs van 09.00 tot 17.00 uur in de Brabanthallen in ‘s-Hertogenbosch weer de jaarlijkse verpakkingsbeurs Empack. Tijdens de editie 2010 stellen bijna 320 exposanten hun verpakkinsoplossingen voor aan het publiek. Gezien de vele raakvlakken tussen de logistieke- en verpakkingssector, wordt de verpakkingsbeurs ook dit jaar weer gecombineerd met de aanpalende intern transportbeurs: Transport & Logistiek. Dit beursonderdeel legt met 110 exposanten de focus op wegtransport, intern transport & logistiek.

 

Seminars

Alleen professionele bezoekers hebben gratis toegang tot beide beurzen en de learnShops. Studenten worden niet toegelaten. Deze seminars en casestudies richten zich op de laatste trends en innovaties in de verpakkingssector. De nadruk ligt altijd op het verschaffen van informatie, die door bezoekers praktisch kan worden toegepast op de werkplek.

 

 

Reageer op dit artikel