nieuws

Hubtex presenteert robuuste zijlader

Warehousing

De nieuwe DQ-serie van Hubtex betreft volgens de leverancier compacte, robuuste vierweg zijladers voor binnen- en buiteninzet met een capaciteit van 3 tot en met 14 ton hefvermogen, voorzien van een diesel- of gasmotor.

Hubtex presenteert robuuste zijlader
Hubtex zijlader

De nieuwe truck is voorzien van High-Speed-Steering, en nieuw ontwikkelde hydraulische besturing door Hubtex.  Het systeem zorgt voor een snelle verstelling van de wielen, waardoor de truck een groter bereik en een langere inzetduur heeft. 

  

Wendbaarheid

De wendbaarheid is vergroot, doordat de wieluitslag 20° meer is dan de vorige uitvoering. De serie is verder voorzien van een robuuste standaard cabine, geheel ontwikkeld naar de laatste ergonomische voorschriften. Als optie is een nog ruimere comfort cabine leverbaar.

 

Mastfuncties doseerbaar

De nieuwe serie is onder meer voorzien van vorkenbord neiging en proportionele ventieltechniek, waardoor de mast functies zeer precies doseerbaar zijn en dat zorgt voor traploze en schokvrije bewegingen.

Reageer op dit artikel