nieuws

Smurfit Kappa concentreert productie golfkartonverpakking

Warehousing

Vorig jaar besloot de Smurfit Kappa Groep tot integratie van zijn fabrieken in Oudenbosch en Etten-Leur. Er werd fors geïnvesteerd in een moderne fabriek in Etten-Leur. De integratie is voltooid. Onder de nieuwe naam Smurfit Kappa ELCORR worden hier golfkartonverpakkingen vervaardigd.

Smurfit Kappa concentreert productie golfkartonverpakking
Smurfit Kappa

In de fabriek van Smurfit Kappa ELCORR kan voortaan op één enkele golfkartonmachine 150 miljoen vierkante meter aan verpakkingen worden vervaardigd. Deze nieuwe prestatienorm kan mede worden gerealiseerd dankzij het sterk geautomatiseerde machinepark en de schaalgrootte.

    

De onderneming produceert golfkartonnen verpakkingen voor de voedings- en

Genotmiddelenindustrie in de Benelux. Samen met 20 zusterbedrijven in Nederland maakt Smurfit Kappa ELCORR deel uit van de Smurfit Kappa Groep,

Reageer op dit artikel