nieuws

Kamps meet gas in zeecontainers

Warehousing

Transporteur en logistiek dienstverlener Kamps Transport uit Pijnacker biedt met het gasmeten van zeecontainers een nieuwe dienst aan haar klanten aan. Het bedrijf maakt daarbij gebruik van mobiele gasmeetkoffers.

Kamps meet gas in zeecontainers
Kamps gasmeting

De gasmetingen die Kamps Transport verricht, kunnen op het losadres worden gedaan, maar ook al bij de terminal waar de container afgehaald wordt. De metingen worden verricht door gecertificeerde gasmeetdeskundigen met goedgekeurde apparatuur.

 

Het komt steeds meer voor dat zeecontainers worden gegast in het land van herkomst. Dat levert hier in Nederland tijdens lossing van de containers geregeld gevaarlijke situaties op. Overheidsinstanties controleren nu bij steeds meer bedrijven of er wel verantwoord wordt gewerkt met gegaste containers.

Reageer op dit artikel