nieuws

CHEP heeft nieuwe groepspresident

Warehousing

Brambles Limited, het moederbedrijf van CHEP, heeft de Nederlander Dolph Westerbos benoemd tot Group President, CHEP Europe, Middle East & Africa (EMEA). Hij treedt medio april in functie en rapporteert rechtstreeks aan de CEO van Brambles, Tom Gorman.

CHEP heeft nieuwe groepspresident
Dolph Westerbos

Dolph Westerbos is afkomstig van Dell, waar hij sinds 2008 Vice President, Solutions & Services voor EMEA was, met verantwoordelijkheid voor services, software en de data centers. Vóór Westerbos in 2006 bij Dell begon, was hij President EMEA voor ModusLink, een wereldwijde leverancier van supply chain, IT en administratieve diensten aan technologie bedrijven.

 

Wereldspeler 

De pallet- en container poolorganisatie CHEP beheert wereldwijd 300 miljoen pallets en werkt onder andere samen met partners als Procter & Gamble, SYSCO, Kellogg’s, Kraft, Nestlé, Ford en General Motors.

Reageer op dit artikel