nieuws

Veilingsite start met Fork Lift Auction

Warehousing

Veilingsite Autorola.nl is gestart met de Fork Lift Auction (FLA). Deze online veiling is speciaal bestemd voor alle soorten rollend materieel, zoals vorkheftrucks. De Fork Lift Auction werkt net als de oorspronkelijke autoveilingsite volgens het ‘No cure, no pay’-principe.

Veilingsite start met Fork Lift Auction
Fork Lift Auction

De website van Autorola is van oorsprong een online veilingsite voor personenauto’s. Nu komt daar een portal voor vorkheftrucks bij. Buitenlandse aanbieders en kopers van intern transportmaterieel kunnen daarnaast ook gebruik maken van de Belgische of Duitse portal van dit veilinghuis. "Op dit moment worden op de veilingsite uitsluitend counterbalanced vorkheftrucks van de merken Hyster, Kalmar, Linde en Toyota aangeboden", verklaart

algemeen directeur Elco Post van Autorola. Hij verwacht binnenkort uitbreiding met andere heftruckmerken.

 

Volledige dienstverlening

Via de Fork Lift Auction kunnen regelmatig grote partijen rollend materieel worden aangeboden. Naast vorkheftrucks zijn dat onder meer ook reachstackers en terminaltrekkers. Op de veilingsite wordt het specialistische materieel uitgebreid omschreven en voorzien van duidelijke foto’s. Net als bij de autoveilingen biedt Autorola daarbij volledige dienstverlening. Dat betekent onder meer dat de voertuigen na de verkoop klaargemaakt worden voor transport en in overleg met de koper worden afgeleverd.

 

Reageer op dit artikel