nieuws

Directeur BLOM stapt over naar EVO

Warehousing

Pierre Dun is de nieuwe marketing manager bij de EVO. Dun was zes jaar in dienst bij BLOM Opleidingen waarvan de laatste jaren als directeur. “Ik was toe aan een volgende positieve stap.” Jan Groothuis is zijn opvolger.

Directeur BLOM stapt over naar EVO
Pierre Dun EVO BLOM

Pierre Dun (foto) begon bij BLOM als manager marketing en sales in 2004 en van 2005 tot en met 2009 had hij de functie van directeur. Dun: "Ik heb daar zeer succesvolle jaren gehad met meer dan omzetverdubbeling. Maar ik heb het afgelopen jaar een heel zwaar jaar achter de rug door de recessie. Ik was toe aan een volgende positieve stap en heb die gevonden bij EVO in de functie van manager marketing. Ik vind het plezieriger om op een creatieve, positieve manier te bouwen dan met negatieve zaken bezig te zijn en te saneren."

  

"Voel me al thuis"

Dun is onlangs gestart in zijn nieuwe functie. "EVO is een prachtige organisatie die veel kan betekenen voor alle aangesloten leden en toekomstige leden op het gebied van belangenbehartiging en het aanbieden van producten en diensten. Marketing en sales gaan daar een steeds prominentere rol in spelen en daar wil ik graag een positieve bijdrage aan leveren. Dat betekent datgene doen wat onze leden willen. Je merkt het ik spreek al van onze, vanwege het feit dat ik mij na twee weken al helemaal thuis voel."

Reageer op dit artikel