nieuws

Steekwagen met hefmechanisme

Warehousing

De ‘Tiller is een geavanceerde steekwagen die lasten kan heffen die een mens nog best kan tillen maar die wettelijk niet meer getild mogen worden. Deze wettelijke grens ligt op maximaal 23 kilogram. De Tiller tilt maximaal tot 75 kilogram.

Steekwagen met hefmechanisme
Tiller steekwagen

De Tiller van de gelijknamige firma Tiller is in te zetten als een normale steekwagen. Indien gewenst kan een hefmechanisme worden ingezet met één druk op de knop. Dit koppelt direct de wielen met een rem/aandrijfmotor. De last met steekwagen blijft in evenwicht tot de gewenste hoogte is bereikt.

    

Het hefmechaniek is dubbelwerkend uitgevoerd, zodat de Tiller zichzelf kan op laten laten drukken om het in een bedrijfsauto te plaatsen.

De maximale hefhoogte van de steekwagen is een meter. De hefsnelheid is 100 mm/s.

Reageer op dit artikel