nieuws

Mitsubishi introduceert nieuwe trekker

Warehousing

De nieuwe elektrische trekker TBR30N van Mitsubishi heeft een trekvermogen tot 3.000 kg. Mitsubishi Forklift Trucks levert de trekker met verschillende koppelingen, waaronder een pen- en/of kogelkoppeling.

Mitsubishi introduceert nieuwe trekker
Mitsubishi TBR30N trekker

In technisch opzicht is deze instaande trekker gebaseerd op de onlangs geïntroduceerde Mitsubishi orderverzameltruck OPB20NE, die op zijn beurt identiek is aan de Caterpillar NO20NE.  De trekker is voorzien van grote lastwielen, die optioneel kunnen worden uitgevoerd met een elektrisch remsysteem. Het ‘intelligente’ besturingsysteem van de truck verhoogt de controle en veiligheid, doordat blokkeren van het aandrijfwiel wordt voorkomen en slippen bij het accelereren wordt vermeden. Dit verlengt ook de levensduur van de aandrijfwielen. Mitsubishi hef- en magazijntrucks worden aangeboden via een uitgebreid dealernetwerk in de Benelux door Intrans Benelux in Waalwijk.

 

Reageer op dit artikel