nieuws

De Rooij Waalwijk hengelt EDC Anvil binnen

Warehousing

Met het ondertekenen van een EDC contract is De Rooij Waalwijk de nieuwe Europese logistieke partner van de onderneming Anvil International geworden. Het Amerikaanse bedrijf produceert gegroefde buiskoppelingen, fittingen en ophangingen voor leidingsystemen.

De Rooij Waalwijk hengelt EDC Anvil binnen
De Rooij hengelt EDC Anvil binnen

Naast het ontvangen van zeecontainers en de opslag van 6.000 europallets behelst het contract de orderverwerking en distributie van zendingen over geheel Europa en het Midden Oosten.

 

Pallets verhuizen

Nieuw voor De Rooij is het inhouse plaatsen van een Anvil medewerker, zodat het gezamenlijk belang optimaal kan worden gediend. De eerste 3.000 pallets worden deze maand vanuit het te sluiten Anvil dc in Madrid door De Rooij verhuisd naar Waalwijk. Aansluitend worden de goederen uit de vorige Anvil locatie naar Waalwijk verhuisd.

 

Met het onderbrengen van Anvil in het logistiek centrum van in Waalwijk is, de pas begin 2009 in gebruik genomen, nieuwbouw volledig benut.

Reageer op dit artikel