nieuws

Adidas logistiek blijft in Moerdijk

Warehousing

Adidas logistiek blijft in Moerdijk
Adidas logistiek blijft in Moerdijk

Adidas Benelux heeft de huur van het pand aan de Transitoweg in Moerdijk verlengd. Na heronderhandeling met verhuurder Ewals Integrated Logistics zijn er nieuwe, gunstiger huurvoorwaarden overeen gekomen. In een eerder stadium had de sportartikelengigant nog plannen om naar Leusden te gaan.

In Leusden zit het hoofdkantoor van het bedrijf, dat zijn oorsprong kent in Etten-Leur.

 

Het complex in Moerdijk omvat 50.000 vierkante meter waarvan 4.296 vierkante meter kantoorruimte, 47.350 vierkante meter bedrijfsruimte en 165 parkeerplaatsen. Vanaf deze plek  worden sportartikelen gedistribueerd naar de detailhandel in Europa. Adidas werd tijdens de heronderhandeling geadviseerd door Jones Lang LaSalle.

Reageer op dit artikel