nieuws

Yale zoekt oudste heftruck

Warehousing

Yale is op zoek naar haar oudste operationele vorkheftruck of pallettruck. Hiermee wil het heftruckmerk haar 90e verjaardag in 2010 opluisteren. Als tegenprestatie biedt Yale een reis naar de Big Apple aan in ruil voor informatie over de oudste Yale vorkheftruck of pallettruck die nog in gebruik is.

Yale zoekt oudste heftruck
Antieke Yale

De wedstrijd is voor gebruikers van Yale vorkheftrucks of pallettrucks in Europa, het Midden-Oosten en Noord-Afrika, die momenteel nog een werkende materials handling machine van dit merk gebruiken die minstens 20 jaar oud is. Richard Czepukojc, directeur Marketing Communications voor Yale Europa licht de zoektocht toe: "We ontvangen regelmatig feedback van onze klanten, die zeggen dat ze nog altijd een Yale vorkheftruck of pallettruck die ze in de jaren ’60 hebben gekocht in gebruik hebben. Er is zelfs een bedrijf dat tot een paar jaar geleden nog altijd een platformtruck gebruikte die meer dan 40 jaar oud was, maar we weten zeker dat er meer voorbeelden zijn."

 

Deelname

Meedoen kan via www.forkliftaction.com/yaleoldesttruck of door een foto van truck  samen met naam, bedrijf en truckleeftijd naar yaleeurope@yale.com te sturen.

 

 

 

In 1919 werd de eerste vorkheftruck met accu en laag hefplatform in Staten Island (New York) door C.W. Hunt Co geproduceerd; deze heftruck werd in 1920 door Yale & Towne Manufacturing Co. gekocht.

 

Reageer op dit artikel