nieuws

Vohamij opent nieuw bedrijfspand

Warehousing

Heftruckdealer Vohamij opent een nieuw bedrijfspand in Heythuysen. De onderneming is ruim 35 jaar leverancier van Komatsu magazijn- en vorkheftrucks en verkoopt, verhuurt en repareert daarnaast ook intern transportmaterieel van diverse andere merken.

Vohamij opent nieuw bedrijfspand
Vomamij

In de huidige verkoopmarkt ziet Vohamij naar eigen zeggen een verschuiving van nieuwe naar gebruikte vorkheftrucks. Om het occasion intern transport materieel in een goede conditie bij de klanten te krijgen, is het nieuwe pand uitgerust met een moderne werkplaats.

    

Vohamij onderhoudt momenteel in Limburg en Zuid-Oost Brabant circa 1.100 rijdende eenheden. Op locatie wordt dit gedaan met 7 mobiele service werkplaatsen.

Naast Komatsu levert het bedrijf ook ruwterreinheftrucks van de merken Ausa en Prins, verbrandingsheftrucks van het merk G-Power, Meclean veegmachines en handpallettrucks van het merk Irion.

Reageer op dit artikel