nieuws

Modulaire conveyor voor snelle inzet

Warehousing

De Quickmove is Swisslog’s nieuwe lichte goederenconveyor. Deze modulair uitbreidbare transportbaan kan goederen met een gewicht tot maximaal 120 kg transporteren. Daarmee focust de fabrikant met deze conveyor hoofdzakelijk op toepassingen binnen de retail, food & beverage en de farmacie.

Modulaire conveyor voor snelle inzet
Swisslog QuickMove

Het ingebouwde energie managementsysteem (AutomationControl) zorgt voor een energiezuinige en stille aandrijving van de Quickmove. Sensoren bepalen aan de hand van de langskomende goederen de snelheid en zetten de conveyor stil als er tijdelijk geen goederen zijn. De modulaire conveyor segmenten zijn door Swisslog af fabriek volledig bedraad en geprogrammeerd (plug&play). Dit maakt een snelle ingebruikname, maar ook uitbreiding mogelijk. Bestaande rollenbanen, bandconveyors en verticale liften kunnen desgewenst in het systeem worden geïntegreerd.

Reageer op dit artikel