nieuws

Houthandel schaft nieuwe heftrucks aan

Warehousing

Hout en Plaatmateriaal groothandel Van der Leeden met vestigingen in Ermelo en Leerdam nam onlangs de derde nieuwe Mitsubishi 3,5 ton LPG vorkheftruck van dit jaar in gebruik. Daarmee beschikt de houtgroothandel nu over 5 van deze vorkheftrucks.

Houthandel schaft nieuwe heftrucks aan
Mitsubishi FG35N

De Mitsubishi FG35N heftrucks zijn allemaal geleverd door Lima Intern Transport uit Waalwijk. De heftrucks worden in Leerdam ingezet voor de handling van massief houten timmerpanelen voor toepassing in de meubelindustrie. In de vestiging in Ermelo ligt de nadruk op tuinhout.

 

Importeur & dealer

Het importeurschap voor Mitsubishi vorkheftrucks en magazijntrucks wordt in de Benelux voortaan uitgevoerd door Intrans Benelux. De dealeractiviteiten van Mitsubishi Intrans in Raamsdonksveer en Lima Waalwijk zijn daarmee samengevoegd. Deze nieuwe onderneming gaat verder onder de naam Lima Intern Transport.

Reageer op dit artikel