nieuws

Heineken rolt WMS met RF uit

Warehousing

Heineken rolt WMS met RF uit
Heineken dc in Sevilla

Bierbrouwer Heineken heeft in een 30.000 vierkante meter groot distributiecentrum in het Spaanse Sevilla een warehousemanagement systeem in gebruik genomen. De logistieke operatie in Sevilla wordt overigens door DHL afgehandeld. In het magazijn kan nu door de implementatie van het WMS ook over RF-scanning worden beschikt.

De logistieke operatie van Heineken maakt nu gebruik van een WMS van Generix Group. Deze softwareleverancier zag recent ook al retailer Carrefour overstappen op een Generix B2B-platform. Het ging hierbij echter om een betere afhandeling van EDI-berichten en niet om de uitrol van een WMS / RF-oplossing.

 

Heineken wil logistiek beter controleren

De uitrol van het WMS is het antwoord van DHL op de wens van Heineken om het logistieke beheer van de Heineken producten beter te kunnen controleren. Naast het eigen merk levert de bierbrouwer in Spanje ook de biermerken Amstel en Cruzcampo.

Reageer op dit artikel