nieuws

Egemin en DLS worden partners

Warehousing

Egemin Automation en Dynamic Logistic Systems (DLS) hebben een samenwerkingsovereenkomst ondertekend voor het ontwikkelen en aanbieden van totaaloplossingen in automatisch orderverzamelen.

Egemin en DLS worden partners
Egemin en DLS

Hiermee richten de magazijnautomatiseerders zich op retail en grootdistributiemarkt van voeding in de Benelux, Frankrijk en Duitsland.

Binnen de samenwerking zullen de know-how en ervaring van beide firma’s (bijvoorbeeld het Triple-O project bij Albert Heijn)  verder worden uitgebouwd. De focus is specifiek gericht op de verdere ontwikkeling van Automatic Case Picking-projecten (ACP) voor genoemde doelgroep. De projecten zullen gezamenlijk worden uitgevoerd onder leiding van Egemin.

 

<Op de foto (van l naar r): Herbert Kennis (Team Manager Systems & Concepts Egemin), William Lieftink (Managing Director DLS), Francis De Backer (Vice President Egemin), Sjoerd Otten (Sales Director DLS), Jan Vercammen (CEO Egemin)

 

Totaaloplossing

Dynamic Logistic Systems (DLS) levert de Order Release Modules (ORM) voor de automatische buffering, sortering en vrijgave van dozen, kratten en bakken, die in projecten als deel van een totaaloplossing van Egemin door een Egemin-sturing aangestuurd worden. De nadruk in de samenwerkingsovereenkomst ligt op de integratie van de ORM of Order Release Module, als essentieel onderdeel van een nieuwe totaaloplossing voor het just-in-time bevoorraden van filialen vanuit distributiecentra.
 
Egemin ontwerpt en bouwt het volledige logistieke concept voor de klant bestaande uit de nodige automatische opslag-, transport- en orderverzamelsystemen en (de)palletiseermachines en integreert de DLS-modules in het concept.

Reageer op dit artikel