nieuws

Batchpickwagen met PTL en WLAN

Warehousing

De Scango-Cart is een batchpickwagen die orderpickers op basis van het put-to-light principe in staat stelt om snel en vrijwel foutloos meerdere orders in één keer te verzamelen. De Scango-Cart is voorzien van een WLAN Connect Terminal en LED-indicaties, waardoor een slimme, multi-toepasbare oplossing is gecreëerd. De batchpickwagen is zowel voor inslag als ook voor opslag en uitslag te gebruiken.

Batchpickwagen met PTL en WLAN
Scango-Cart

Leverencier Logitrade heeft hiermee het principe van pick-to-light omgekeerd. Op de orderpickwagen, die zestien verschillende orderbakken kan bevatten, is een ‘sort-to-light’ systeem toegepast. Gecombineerd met een mobiel pick-to-light concept op de arm van iedere orderpicker kunnen low-budget pick-and-put systemen gerealiseerd worden.

 

Scanwatch 

Het picken van de goederen gebeurt met de ScanWatch (berichten horloge en een variant op de RFID Tagwatch). De Scanwatch is een handsfree barcodescanner die om de pols en duim wordt bevestigd. De scanner geeft de orderpicker op basis van duidelijke opdrachten op het touch screen aan welke producten gepickt moeten worden. Met behulp van barcodescanning worden de locaties en/of producten vervolgens afgemeld als zijnde gepickt. Vervolgens meldt de batchpickcar door middel van led-lichtjes in welke orderbak het product op de Scango-Cart gelegd moet worden. De orderpicker plaatst de producten in de bedoelde bak, scant de put locatie, en krijgt de volgende pickopdracht van de ScanWatch. Op deze manier kan één orderpicker zestien of meer orders tegelijkertijd afhandelen.

Reageer op dit artikel