nieuws

Sectorindeling geeft Logistica-bezoeker meer houvast

Warehousing

Logistica-organisator VNU Exhibitions heeft gekozen voor een sectorgewijze indeling van de beurs. Deze indeling van standhouders in productgroepen moet ervoor zorgen dat de bezoeker de komende dagen gemakkelijker zijn of haar weg kan vinden op de beursvloer.

Sectorindeling geeft Logistica-bezoeker meer houvast
Logistica-organisator VNU Exhibitions heeft gekozen voor een sectorgewijze indeling van de hallen

In hal 8, 9 en 10 is ruimte gereserveerd voor leveranciers van continu transportmaterieel, geïntegreerde transport en opslagsystemen, hijswerktuigen en kraansystemen, distributie- en opslagbedrijven en hulpmiddelen.

Daarnaast is er in hal 8 en 9 een gedeelte ingeruimd voor leveranciers van verpakkingen. Ook staan in hal 8 leveranciers op het gebied van labeling & codering, logistiek adviseurs, logistieke organisaties en instellingen.

 

Logistiek en veiligheid

Hal 11 en 12 is het domein voor leveranciers van mobiel intern transport materieel en statisch opslagmaterieel. Hal 10 is interessant voor bezoekers die meer willen over het onderwerp logistiek en veiligheid. Voor personeelaangelegenheden kan de Logistica volop aan zijn trekken komen in hal 11.

 

Twee theaters 

Voor ICT en Logistiek is voor deze Logistica de helft van hal 7 gereserveerd met daarin ook de theaters Blauw en Rood waar diverse lezingen en presentaties worden gehouden. "ICT en Logistiek vond in 2006 in hal 10 plaats, maar dat zorgde voor veel ongemak op de zaterdag. Toen moesten de bezoekers namelijk eerst door een verlaten ICT en Logistiek-hal, die toen al was afgelopen, voordat ze het Logistica-gedeelte konden betreden", aldus VNU-beursmanager Frank Klein Tank.

Reageer op dit artikel