nieuws

Occasion van de dag: TX serie

Warehousing

Elke beursdag signaleert de redactie van Logistiek een Occasion van de dag op de vakbeurs Logistica. Wederom een elektrische vorkheftruck in driewieluitvoering die als occasion in het oog springt. De aanbieder is Langhout Intern Transport uit Franeker/Steenwijk.

Occasion van de dag: TX serie
Occasion Logistica

De TX serie is op de vorige Logistica in 2006 geïntroduceerd. Dit exemplaar is dan ook van die eerste lichting. De truck heeft drie jaar trouw dienst gedaan bij een op- en overslagbedrijf in Friesland. Met slechts 2500 draaiuren op de teller, nieuwe banden en een goed onderhouden tractiebatterij, schaf je een machine aan die nog lange tijd probleemloos kan worden ingezet.

    

De toenmalige nieuwprijs was 24.000 euro. Voor 13.500 euro wisselt deze heftruck graag van eigenaar. Er is ook een mogelijkheid de truck te leasen via Nissan Lease tegen 3 procent. Meer occasions van dit merk zijn te vinden op de http://www.nissanheftruckdealer.nl/

Reageer op dit artikel