nieuws

MotracLinde richt Porsche magazijn in

Warehousing

Het nieuwe Porsche Centrum Amsterdam is geopend. Het nieuwbouwpand aan de Sijsjesbergweg in Amsterdam Zuid-Oost is het grootste Porsche centrum van Europa en behoort tot één van de grootste in de wereld. MotracLinde heeft de inrichting voor het onderdelenmagazijn gerealiseerd.

MotracLinde richt Porsche magazijn in
Porsche Centrum Amsterdam

Het bruto vloeroppervlak van het nieuwe pand is 4.200 vierkante meter. Het biedt voldoende ruimte voor de nieuwe Porsches en occasions. De werkplaats biedt plek aan 18 auto’s. Het onderdelenmagazijn is hier volledig op afgestemd.

   

MotracLinde leverde en installeerde kleinvak-, grootvak- en palletstellingen die tegelijkertijd dienst doen als draagconstructie voor de entresol. Door het plaatsen van een entresol is meer ruimte voor alle onderdelen gecreëerd. In de kleinvakstellingen liggen alle kleine losse onderdelen.

    

De grootvakstellingen zijn bestemd voor Porsche-banden. De palletstelling is uigerust met een solide werkblad en biedt daarnaast de mogelijkheid grote en zware gepalletiseerde goederen op te slaan. Hoeveel onderdelen er in het magazijn opgeslagen liggen, wil Porsche niet kwijt.

    

MotracLinde heeft onlangs ook nieuwe magazijnen bij Porsche in Groningen en Volkswagendealer Van Udenhout in Eindhoven opgeleverd. 

Reageer op dit artikel