nieuws

Logatec showt Warehouse Simulator

Warehousing

Logatec speelt tijdens de Logistica in op een ontwikkeling die uit de gaming industrie is overgewaaid: simulatie. Logatec introduceerde de Warehouse Simulator tijdens de beurs en is heel de week nog op de Logistica aanwezig op de stand van P.I.T. Partner Internal Transport.

De simulatiesoftware biedt de gebruiker de mogelijkheid om dynamische simulaties binnen een magazijnomgeving uit te voeren. Jos Folkers van Logatec: "In het verleden heb ik de kans gekregen om een softwareprogramma te laten ontwikkelen dat in staat is om op een vlotte en efficiente wijze dynamische simulaties uit te voeren binnen magazijnapplicaties."

 

Doorontwikkeld product

Met de simulatiesoftware is het mogelijk om goederenstromen in een magazijn te analyseren en de efficiëntie van de transportvloot te beoordelen. "Het doorontwikkelde product daarvan presenteren we nu op de beurs", aldus Folkers. Logatec geeft tijdens de beursdagen demonstraties van de Warehouse Simulator.

Reageer op dit artikel