nieuws

Leen Bakker en Jeroen Bosch tekenen voor automatisch magazijn

Warehousing

Woonwarenhuis Leen Bakker heeft op de stand van automatiseerder Egemin een contract getekend voor de implementatie van een automatisch magazijn met Automatisch Geleide Voertuigen (AGV). Ook het nieuwe Jeroen Bosch Ziekenhuis in ‘s Hertogenbosch gaat met Egemin in zee.

Leen Bakker en Jeroen Bosch tekenen voor automatisch magazijn
Leenbakker

"Het voordeel van AGV’s ten opzichte van conveyors is dat je de werkvloer vrijhoudt", vertelt Michael Coryn van Egemin. "Ook ben je flexibeler en heb je snellere responsetijden, iets wat voor een bedrijf als Leenbakker erg belangrijk is."

  

Het systeem gaat draaien in het nieuwe magazijn van Leen Bakker in Raamsdonksveer.

Op de stand van Egemin werd het contract getekend door de CFO van Leen Bakker Jeroen Krol.  Het systeem wordt een combinatie van een automatisch magazijn met zes gangwisselende kranen en een AGV-systeem. Afgesproken is dat het nieuwe systeem in de eerste helft van 2010 wordt opgeleverd.
 

Foto: Contracttekening met Leen Bakker. Van links naar rechts Marcel Spruijt, Guido Jansen (beide Egemin), Jeroen Krol (CFO Leen Bakker), Jan Vercammen (Egemin) en Riep Hollander (Holland Logistics).


Leen Bakker is overigens niet het enige contract dat Egemin tijdens de beurs tekent. Ook het Jeroen Bosch Ziekenhuis in ’s Hertogenbosch plaatste een order, en wel voor een AGV-systeem voor hun nieuwe ziekenhuis. Hiermee moeten de transporten van maaltijden, linnen en afvalgoederen in goede banen worden geleid. 
 

Foto: Contracttekening met Jeroen Bosch Ziekenhuis. Zittend links Guido Jansen ( Egemin) en Peter de Kubber (Jeroen Bosch Ziekenhuis).

Staand van links naar rechts: Marcel Spruijt (Egemin), Gunter Van Deun (Egemin), Cor-Jan van der Wal (Jeroen Bosch Ziekenhuis) en Ignace Cordier (Projectmanager Nieuwbouw).

 

 

Reageer op dit artikel