nieuws

Kramp boekt tijdwinst met universele bakken

Warehousing

Om alle afnemers tijdig te kunnen beleveren, ging groothandel in technische onderdelen Kramp uit Varsseveld op zoek naar universele bakken die zowel intern als extern konden worden ingezet. De oplossing werd gevonden door gebruik te maken van de BITO MB-bakken.

Kramp boekt tijdwinst met universele bakken
Kramp BITO

Kramp heeft al meer dan 69.000 van deze bakken en 320.000 dekselzegels bij BITO besteld. De MB-bak is een opslag, verzamel- en transportbak en voldeed aan de eisen van Kramp. De groothandel gebruikt de bakken voornamelijk voor kleine en breekbare artikelen.

    

 

 

Erg stabiel 

Jan Willem Nijman, Teamchef magazijnbeheer licht toe: "De MB-bakken zijn erg stabiel, waardoor zelfs de meest breekbare artikelen op een veilige wijze kunnen worden vervoerd. Bovendien besparen we tot 70 procent aan volume bij retourtransport door de nestbaarheid."

   

Gepersonaliseerde opdruk

Zowel de bakken als de dekselzegels worden voorzien van een gepersonaliseerde opdruk. Aangezien de zegels slechts eenmaal kunnen worden gebruikt, kan worden gecontroleerd of de bak tijdens het transport ongeoorloofd werd geopend. "Dit biedt ons en onze klanten de zekerheid dat de goederen correct zijn afgeleverd".

 

Reageer op dit artikel