nieuws

Henk Betlem over de Docentendag

Warehousing

“Vanuit een aantal logistieke lectoraten van hogescholen de verbinding maken met het bedrijfsleven is een van de doelen van de docentendag”, aldus Henk Betlem.

Henk Betlem over de Docentendag
Henk Betlem over de Docentendag

"Het komt voort uit het kennisakkoord logistiek en is al een aantal keren eerder met succes gehouden. De hbo-instellingen die zich hiervoor inzetten zijn de Hogeschool Arnhem Nijmegen, de Hogeschool van Amsterdam, NHTV Breda en Fontys. Onlangs is ook het lectoraat agrologistiek van Hogeschool Inholland betrokken geraakt.

 

Het is natuurlijk maar een klein aantal docenten dat zich echt met het doceren van logistieke vakken bezig houdt, ik verwacht vandaag dan ook maar een kleine groep bezoekers. Ik beweeg mij als dagvoorzitter min of meer door het programma heen, maar ik ga zelf ook nog iets vertellen over de docentenstages. Het heeft gezorgd voor mooie ervaringen maar bleek praktisch gezien wel lastig in te passen in de drukke agenda’s van de docenten."

Reageer op dit artikel