nieuws

Foto’s vierde beursdag

Warehousing

Foto’s vierde beursdag
vrijdag4

Met bijna 20.000 bezoekers na vier dagen Logistica / ICT & Logistiek mag de organisatie best tevreden zijn. Standhouders zijn dat in elk geval en hebben het over ‘kwalitatief goede contacten’. De vierde beursdag trok tot 16.00 4210 bezoekers.

De taart van de dag ging naar Qurius, de MBS-partner die de meeste bezoekers naar de ICT & Logistiek beurs trok in Hal 7. Bezoekers Natasja Balvert en Wim Huysman (beiden van Ydo organisatie adviseurs) verbaasden zich over de diversiteit aan oplossingen op de beurs én over de frappante verschillen in aanpak tussen de ene en de andere standhouder. "De ene trekt je zo zijn stand binnen, de ander blijft met zijn handen over elkaar staan en de derde is bij het geven van een uitleg nauwelijks te verstaan."

Reageer op dit artikel