nieuws

Fotoimpressie tweede beursdag

Warehousing

De woensdag is een beursdag met veel inhoudelijke sessies. Onder meer het VLM Najaarscongres met daarin verweven de Logistiek Manager van het Jaar voorverkiezing, maar ook de uitreiking van de Logistica Award die dit keer is gewonnen door MLS, het systeem wat bij Sorbo is geïmplementeerd.

Fotoimpressie tweede beursdag
woensdag01

Tot 16.00 uur telde de organisatie 4.582 bezoekers, dus ongeveer hetzelfde aantal als gisteren, al oogt het wel een stuk drukker dan de eerste beursdag.

  

Vandaag een wat hoger stropdasgehalte. De bezoekers lijken de grote bedrijven niet te missen. Sommige standhouders vinden het aantal bezoekers minder maar de kwaliteit is wel hoger. Er worden goede gesprekken gevoerd hoewel toch een beursgeluid is dat er niet zoveel nieuws is te zien.

 

 

Reageer op dit artikel