nieuws

Foto-impressie derde dag Logistica

Warehousing

Ortec drukte de blijheid van het winnen van de Nederlandse Logistiek Prijs op haar stand uit in ballonnen en champagne en appetijtelijke cateringdames. De beurs zelf kende een succesvolle derde dag met 5290 bezoekers tot 16.00.

Foto-impressie derde dag Logistica
Logistica 12 november 2009: foto-impressie

Het gevoel onder de standhouders over de bezoekers is goed. En hoewel er voldoende publiek is gaan de standhouders en het standpersoneel toch graag op de foto. Het fotoalbum is daar een mooi bewijs van.

 

Industrie en mobiel transportmaterieel

Het grootste deel van de bezoekers die tot nu toe de Logistica bezochten gaf aan interesse te hebben in de Industriebranche (26 procent). Transport  & Opslag is een goede tweede met 18 procent.  Ondanks de docentendag en de busladingen studenten die de eerste dag van de beurs bezochten staat de onderwijs branche op een vijfde plaats in de top van branches met 6 procent. Het beurssegment dat de meeste aandacht heeft is die van het mobiele transportmaterieel (43 procent). Uitzendbureaus scoren met 4 procent stukken minder.

Reageer op dit artikel