nieuws

Feel good gevoel en taart op ICT & Logistiek

Warehousing

Feel good gevoel en taart op ICT & Logistiek
Paul Tolstra en Evelien Vegers

Vorig jaar waagde softwareleverancier Qurius al een poging om de meeste bezoekers naar haar stand te trekken, dit jaar is het de MBS-partner gelukt. De beloning voor de inspanningen was er in de vorm van een slagroomtaart die door beursmanager Frank Klein-Tank werd uitgereikt.

Standmanager Evelien Vegers van Qurius oprecht verbaasd door de actie van de beursorganisatie. Vegers: "Natuurlijk heb ik in de gaten gehouden hoe we in het bezoekersklassement stonden, maar de prijs en de taart waren ook voor mij een volslagen verrassing." Het toeval wilde dat op de Qurius stand een koffiestand was neergezet, met een deelneemster aan het Nederlands Latte Art kampioenschap 2009 die overheerlijke en prachtige kopjes koffie en cappuccino serveerde. Oftewel, ideale bakjes koffie om de taart mee weg te spoelen.   

 

Feel good

Het gevoel dat bij de standhouders overheerst op ICT & Logistiek is goed. Bij Ortec zal het sowieso goed zijn, deze leverancier van planningoplossingen won al de Nederlandse Logistiek Prijs en vierde dat op donderdag met champagne. De donderdag werd ook door Jan Heijblom van RedPrairie als goed beschouwd. Heijblom: "Zo wild als de Logistica van 2006 is deze editie niet, maar dat is natuurlijk ook niet zo vreemd. Er wordt in Nederland nauwelijks een magazijn gebouwd. Daarnaast zijn logistiek dienstverleners een derde van hun omzet kwijtgeraakt. En toch vind ik dat het goede gevoel overheerst. Donderdag, maar ook woensdag, waren absoluut goede dagen, de dinsdag was daarentegen wel wat rustig." Heijblom sprak naar eigen zeggen aardig wat retailklanten die op zoek waren naar softwareoplossingen voor binnen de winkelmuren. "Ze zochten met name naar tools waarmee ze meer inzicht kunnen krijgen in het aanvullen van de voorraden in de winkels en daarnaast hadden ze interesse in scheduling oplossingen voor het personeel."

 

Op de stand van Statech was er ook absoluut sprake van een feel good gevoel. Frank Dammers: "De donderdag was een hele succesvolle dag, hoewel het in de avonduren wel wat rustig werd. Wat vooral opvallend was, was het aantal directieleden en mensen van management niveau dat we hebben gesproken. Daar hoop je vooraf aan de beurs natuurlijk op, dat zijn toch de mensen die beslissingen mogen nemen en die ook nog eens kennis van zaken bleken te hebben."

 

Op de foto prijswinnaars Paul Tolstra (links ) en Evelien Vegers (rechts)

Reageer op dit artikel