nieuws

Draagbare industriële labelprinter

Warehousing

De BMP-21 is speciaal door Brady ontwikkeld voor gebruik in industriële omgevingen. Deze thermische transferprinter maakt duidelijk leesbare identificatielabels met sterke en langdurige hechting.

Draagbare industriële labelprinter
Brady BMP-21

De BMP-21 van Brady heeft een groot LCD-scherm voor 3 regels tekst, of 1 regel pictogrammen. De magneet en polsband zorgen voor een comfortabele bediening met één hand. Een snijmechanisme aan beide zijden van het toestel fixeert en snijdt  het label. De optionele op de printer te bevestigen zaklamp dient voor gebruik in donkere ruimtes. Extra functies kunnen worden geactiveerd door één druk op de functietoets. Met een resolutie van 203 dpi is de bedrukking extra scherp. Ook het gebruik van duidelijke letters in meerdere groottes bevordert de leesbaarheid van de labels. De BMP-21 voorziet in 6 talen (Engels, Spaans, Duits, Frans, Portugees en Nederlands) en bevat 80 verschillende identificatiesymbolen.

 

Labels

De nieuwe printer is compatibel met verschillende labelmaterialen zoals wit en transparant polyester en nylonweefsel, maar ook duurzaam vinyl voor buitengebruik en continu zelflaminerend materiaal voor draadmarkering. De labels hechten goed bij extreme temperaturen en op alle oppervlakken. Labeltoepassingen zijn onder andere: draad- en kabelidentificatie, patchpanelen, aansluitklemmen, naam- en typeplaatjes, identificatie van gereedschap en apparatuur, kalibratielabels en veiligheidsidentificatie.

Reageer op dit artikel