nieuws

Dalosy maakt Microsoft Dynamics mobiel

Warehousing

Auto ID-leverancier Dalosy kondigde tijdens de beurs de oprichting van een nieuw dochterbedrijf aan: Dynamics Anywhere. “Met dit bedrijf gaat zich volledig toeleggen op het mobiel maken van Microsoft Dynamics AX en NAV”, vertelt een trotse Arie van der Stel.

Dalosy maakt Microsoft Dynamics mobiel
Logistica: Dalosy maakt Microsoft Dynamics mobiel

"Je moet denken aan mobiele oplossingen voor interne processen als orderpicking en inslag", vertelt Arie van der Stel, sales director van Dalosy. "Maar ook buiten de muren hebben gebruikers van Microsoft Dynamics steeds meer behoefte aan mobiele oplossingen. Denk aan een proof of delivery of handterminals voor servicemonteurs."

 

‘Erg blij dat Joop wilde instappen’ 

Eén van de drijvende krachten achter Dynamics Anywhere is Joop van Voorthuizen, een bekende naam in de wereld van Microsoft Dynamics.

    

"Joop was helemaal enthousiast toen hij van onze oplossingen hoorde. We zijn ook heel blij dat hij hier wilde instappen, hij heeft wereldwijd contacten in het Dynamics-wereldje en wij hebben de kennis van mobiele oplossingen. Een perfecte match derhalve."

 

Foto: Arie van der Stel

Reageer op dit artikel