nieuws

Wat telt echt bij aanschaf heftrucks?

Warehousing

Wat vindt u belangrijker? Een goed servicecontract of comfort voor de chauffeur? Een milieuvriendelijke heftruck of waardevastheid van de trucks? Reedbusiness, uitgever van onder meer vakblad Logistiek, Logistiek.nl en T+O start een uitgebreid onderzoek. Doe mee en ontvang gratis T+O!

Wat telt echt bij aanschaf heftrucks?
onderzoek heftrucks

Doe mee aan ons onderzoek naar de aspecten die een rol spelen bij de keuze voor merk en type heftruck. Met het oog op de vakbeurs Logistica – van 10 tot en met 14 november in Utrecht – horen we graag uw mening.

 

Onderzoeksresultaten in vakblad T+O

Neem daarom 5 minuten de tijd om deze enquête in te vullen. Uw antwoorden verwerken we anoniem in een totaaluitslag.

 

Naar het onderzoek…

  

Het resultaat van de enquête leest u terug in het vakblad T+O, dat verschijnt op 30 oktober.

Reageer op dit artikel