nieuws

VILO Hardenberg verplaatst naar maart

Warehousing

De organisatie van VILO Relatiedagen Hardenberg heeft besloten om de vakbeurs die gepland staat voor 12, 13 en 14 januari 2010 te verplaatsen naar 16, 17 en 18 maart 2010. De beursagenda is te vol en Evenementenhal Hardenberg speelt hiermee in op de vraag vanuit de branche.

VILO Hardenberg verplaatst naar maart
VILO 2008

Door de VILO Relatiedagen Hardenberg te verplaatsen ontstaat er meer rust en ruimte voor deelname. Dit komt volgens de organisatie ten goede aan bezoeker en exposant. Naar aanleiding van adviezen en opmerkingen van (potentiële) exposanten heeft de organisatie dit besloten.

  

Te krap programma

Beursorganisator Gineke van Eck: "Het is met de Logistica en de Empack  in november allemaal te krap op elkaar. December is een drukke maand met de nasleep van de Logistica en eigenlijk zouden bedrijven dan alweer de VILO moeten voorbereiden. Dat lukt niet."

  

Grote namen

Van Eck benadrukt dat het niet is verzet omdat de aanmeldingen tot nu toe teleurstellend zijn. "Veel bedrijven die niet naar de Logistica gaan, komen wel naar onze beurs, ook grote namen. We hebben bedrijven gevraagd wat zij een prettige beursmaand vonden en daar kwam zowel januari als maart uit. Rekening houdend met de Logistica-gangers is het dus maart geworden. Over drie jaar moeten we hier wel gelijk rekening mee houden."

Welke grote namen komen, kan Van Eck nu nog niet zeggen. "De markt is erg onduidelijk momenteel, heel afwachtend en voorzichtig. Er wijzigt nog veel"

      

Foto’s van de VILO 2008:

Reageer op dit artikel