nieuws

Kunststof pallets op Logistica

Warehousing

Het assortiment kunststof pallets van Q-PALL is uitgebreid met twee nieuwe afmetingen heavy duty pallets. Deze uitvoeringen zijn tot stand gekomen door de ontwikkeling van een nieuwe matrijs en worden op de komende Logistica getoond.

Kunststof pallets op Logistica
Qpall

Kunststof palletproducent Q-PALL vervaardigt deze pallets uit 100 procent gerecycled PE-materiaal. Hierdoor ontstaat er een gunstige prijs/kwaliteitsverhouding. De afmetingen zijn 1200×1000 mm en 1300×1100 mm.

 Beide maten zijn inzetbaar in de stelling en hebben een racking load van 1.000 kg en een statische belasting tot 7.500 kg.

 

HDPE

Voor een nog hogere belastbaarheid kunnen deze pallets ook worden gemaakt van HDPE-materiaal. Hiermee wordt de racking load verhoogd naar 1.250 kg. Deze heavy pallets zijn leverbaar in verschillende uitvoeringen, met of zonder opstaande rand, een L-rib of een 3-of 5-runner uitvoering. De L-Rib zorgt voor extra veiligheid bij transport van goederen en voorkomt het afschuiven van de lading.

 

Info: Q-Pall, Hal 8, Stand E089

Reageer op dit artikel